Lejlighed i Berlin

Lejligheden, som er på 68,6 m², ligger på 3. etage i en velholdt ejendom fra 1957. Udover tre gode værelser indeholder lejligheden køkken og bad; der er adgang til alle værelser fra en stor entre med et skab. I kælderen er et aflåst rum med plads til cykler eller lign.

Lejligheden er møbleret med 2- og 3-personers sofa og sofabord, spisebord med plads til seks personer, mindre klædeskab, et par kommoder, stort skrivebord og et par reoler. Der er kabel-TV med ca. 30 kanaler - et par stykker på engelsk, resten på tysk. Herudover er der i det ene værelse to enkeltsenge og i det andet værelse en futon-sofa til to personer. Endelig er der en sammenfoldelig gæsteseng.

Køkkenet er udstyret med køleskab, fryser, ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine samt gryder, potter, pander, kopper, tallerkener, bestik mm. Der er en hyggelig spiseplads til 3-4 personer.

Badeværelset er udstyret med håndvask og bruseniche samt en vaskemaskine - og selvfølgelig også et toilet.

Ud til den hyggelige gade med træer i begge sider er en sydvendt altan med en fin udsigt. Der er god plads til, at man kan sidde på altanen og spise. Om sommeren er der sol på altanen fra kl. 8 - 17 (hvis solen er fremme :-).

Ejendommen ligger i Alt Reinickendorf 15 A i bydelen Reinickendorf i den nordlige del af Berlin. Der er 5 min. gang til U-bahn Lindauer Allé, hvorfra du kan være på Alexander Platz i løbet af 15 minutter. Undervejs er der mulighed for at skifte U-bahn. Sidste U-bahn kører i weekenden kl. ca. 02.30 fra centrum. Der er ligeledes 5 minutters gang til S-bahn Alt-Reinickendorf. Lufthavnen Tegel, hvortil der er billige flyruter fra København og Århus, ligger i nærheden.

Der ligger en bager lige overfor, og der er forretninger omkring hjørnet. I nærheden ligger et hyggeligt værtshus, hvor der er udendørsservering om sommeren. I det hele taget er der flere udmærkede spisesteder i området, og priserne er særdeles fornuftige set med danske øjne.

Med U-bahn er der gode muligheder for at udforske Berlins mange historiske og kulturelle attraktioner, såsom

Herefter kan du slappe af i området ved lejligheden, som er stille og fredeligt med gode muligheder for spadsereture. Fx ligger der en spændende krigskirkegård lige i nærheden. Der er ca. 10 minutters gang fra lejligheden til Schäfersee, en dejlig sø med et par spisesteder, en minigolfbane, bådudlejning og en gang-, løbe- og cyklesti omkring søen. Man kan spadsere rundt om søen på en halv times tid.

Kun 4-5 km borte ligger en af de største og smukkeste søer i Berlin, Tegelersee. Her kan man spadsere, cykle, svømme og sejle i helt fantastiske omgivelser. Der er adskillige muligheder for sejlture på søen; i virkeligheden kan man via floder og kanaler sejle fra Tegelersee helt op til Østersøen. Eller prøv en spadseretur langs den smukke Greenwichpromenade.

Hvis du vil se nogle billeder af lejligheden og området, hvori den ligger, så klik her.

Hvis du har nogen spørgsmål om lejligheden, kan du sende mig en email ved klik på nedenstående email-symbol, og jeg skal snarest kontakte dig.

På krak.dk har jeg lavet en kørselsvejledning fra hovedvej E45 i Jylland til lejligheden. Klik her, hvis du vil se den.

 

Nedenfor er et kort, som viser placeringen af de nærmeste undergrundsstationer:

Kort over Reinickendorf