Kvalitetsvilla med bedste beliggenhed til salg

En sjældent udbudt villa på Magnoliavej, tæt på området omkring Tivoli Friheden og Marselisborgskovene med Stadion Søerne og Aarhus Stadion, til salg. Denne pragtfulde villa er det oplagte valg for den kræsne liebhaverkøber, som værdsætter høj kvalitet i materialer og arkitektur. En enestående mulighed for at komme til at bo i et af de mest eftertragtede og charmerende villakvarterer i Aarhus. Du kommer til at bo i udkanten af skoven, men med byen lige om hjørnet. Der er et par minutters kørsel til det hyggelige Frederiksbjerg med masser af specialbutikker, restaurationer og caféer, og hver onsdag og lørdag kan du på markedet på Ingerslevs Boulevard købe frisk frugt og grønt, blomster og friske æg mv. Mindeparken og stranden er ligeledes indenfor bekvem gåafstand.

Arkitekttegnet luksus
Allerede ved ankomsten stiger forventningerne om en boligoplevelse ud over det sædvanlige.

Villaen ligger smukt tilbagetrukket fra den populære og eftertragtede Magnoliavej i Rosenvangkvarteret i det sydlige Aarhus. Først efter at have passeret den dobbelte carport ses den flotte arkitekttegnede villa. Den markante havestue er perfekt tilpasset boligens oprindelige arkitektur med store glaspartier samt et smukt, funktionelt rytterlys. Både villa, havestue og carport er forsynet med kobberplader, som er anvendt til hele havestuens tag, inddækning og nedløbsrør.

Villaen er oprindelig opført i 1934 og tegnet af en amerikansk arkitekt til en aarhusiansk tandlæge. Med sit smukke design og de udvalgte materialer var villaen forud for sin tid. For ca. otte år siden blev villaen totalrestaureret i et tidløst design, og der blev opført en smuk og funktionel udestue med store glaspartier. Gennem disse bliver man gang på gang overrasket af et varieret fugle- og dyreliv fra de nærliggende Marselisborgskove.

Rummelig dobbeltcarport

Foran og bag villaen er der flere terrasser, så man har optimal mulighed for at nyde solen overalt på grunden. Den forreste, hævede terrasse er delvist overdækket, så man kan anvende grill året rundt uanset vejret. De store terrasser er alle anlagt med smukke gule og sorte herregårdssten.

Udestuen set fra venstre.

Omkring boligen finder man en smukt anlagt have med flotte plæner med masser af plads til leg. Plænerne er smukt indrammet af små og store natursten.

Ugeneret baghave med plads til leg og solbadning.

Særdeles funktionel indretning
Indenfor mødes du af en central entré med plads til garderobe. Herfra er der adgang til det romantiske JKE Design køkken i tidløs landlig stil. Den store opholdsstue har klassiske sildebensparketgulve samt udgang til den smukke havestue. Soveværelset har flotte funktionelle gulv-til-loft skabe med skydelåger og spejl med rigelig plads til garderoben. Herudover indeholder det øverste plan et nyere badeværelse med bruseniche og lille sauna foruden tre dejlige, lyse værelser, hvoraf det ene har udgang til baghaven.

Køkkenet er flot monteret med det allerbedste i hårde hvidevarer, eksempelvis:
Endvidere forlænget bordplade i sort granit med sølvnistre (35.000 kr.), BLANCO 2-delt specialvask i kulstof (14.000 kr.) med udtrækkelig hane med spulefunktion og miljøvenlig IN-SINK-ERRATOR kværn (5.000 kr.).

Det tidløse amerikanske JKE Design køkken i landlig stil og i smukke Café Latte-farver

Den lyse og charmerende stue, som bl.a. har brændeovn. Siden billedet blev taget, er der indsat et stort vindue i væggen til venstre for udgangen til udestuen for optimalt lysindfald.

Den elegante udestue med et ubeskriveligt lysindfald - ikke kun fra de store panoramavinduer med også fra det arkitekttegnede rytterlysvindue.

Soveværelset - maleriet følger ikke med ;-)

Børneværelse med udgang til den ugenerte baghave.

JKE badeværelset i det øverste plan er holdt i sorte og lyse farver og utraditionelt indrettet med en sammenfoldelig bruseniche samt en lille sauna.

Underetagen er nyistandsat med flotte gulvklinker, spots i alle lofter samt en nyt, stort badeværelse med bruseniche, tørretumbler og vaskemaskine. Begge badeværelser har væghængte Geberit-kummer. Endvidere finder man her en rummelig vinkælder, to store værelser i bedste "hotelstandard" til f.eks. overnattende gæster eller teenagebørn, samt et mindre, hyggeligt kontor, holdt i palisander. Der er spots i alle lofter i det nederste plan. Der er separat adgang udefra til det nederste plan, hvilket muliggør evt. udlejning.

Den rummelige vinkælder.

Værelse i nederste plan.

Lille, hyggeligt kontor.

Det store badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

Villaen fremstår særdeles flot og meget funktionelt indrettet. Med sine i alt 250 m2 vil den passe de fleste kvalitetsbevidste og moderne børnefamilier. Således vil større børn i familien elske den charmerende og nyistandsatte underetage med de store værelser og det store tilhørende badeværelse.

Aftenstemning

Beliggenhed
Fra villaen er der ca. 2 minutters gang til Marselisborgskovene med de hyggelige gamle bænke omkring Stadionsøerne, hvor man i ro og fred kan nyde årstiderne samt ikke mindst det landskendte tivoli "Friheden" og Aarhus Idrætspark (Ceres Park og Arena). Til Aarhus Centrum er der ca. 5 minutters kørsel i bil og 10 minutter på cykel. Interesserer man sig for travsport, banecykling, badminton, tennis, fodbold o.m.m., så må man bruge 2-3 minutter. Rosenvangskolen ligeledes bare tre minutter borte - alt på gå-ben!

Luftfoto af området. Til højre ses den trafikerede Jyllands Allé. Til venstre fredelige og idylliske Magnoliavej.

Kort over området. Evt. interessepunkter er markeret med et rødt symbol.

 

Videoer

Klik på nedenstående billede for at få vist en række videoclip af villaen og dens omgivelser.

Du kan læse mere om ejendommen på BOLIGA's hjemmeside, selvsalg.dk og evt. komme i forbindelse med ejeren, bare klik her.


Luksusvilla med unik beliggenhed - Aarhusområdet!

Efter i 40 år at have boet i det ualmindeligt smukt placerede og endog meget centralt beliggende område omkring Rosenvang-kvarteret ved Århus, vil jeg nu sælge min gennem-moderniserede storvilla med den attraktive adresse: Magnoliavej.

Villaen er smukt og praktisk moderniseret – her sidst i 2015, med flotte detaljer og tilbygninger med ekstra værelser bl.a. en meget arkitektonisk flot udført udestue med helt specielle lysindfald og kobbertag. Kobber-indfatning er videreført på husets tagkanter og nedløbsrør samt på den foranliggende store dobbelte carport.

Magnoliavej er en såkaldt ”U”- vej der sikrer minimal trafikstøj og optimal børnesikkerhed – den daglige trafik er fortrinsvis fra vejens beboere . Beliggenheden er SÆRDELES børnevenlig med meget nem adgang til faciliteter som skole, børnehave, gymnasium, vuggestue etc. og ikke mindst Tivoli Friheden, Ceres Park Stadion, Travbane, Cykelbane, Cirkusplads (Tangkrogen) og dertil den dejlige Marselisborg Lystbådehavn, hvorfra stranden følger vejen til Varna og Moesgård. Marselisborgskovene med de smukke søer samt førnævnte ligger faktisk næsten på tærsklen til huset – Alt inden for en radius på ca. 2.5 km. Aarhus Centrum kan man let nå på cykel på 10 minutter – Det nye Aarhus Ø ca. 15 min. Varna og Moesgård dog ca. 15 til 25 minutter.

Bor man på Magnoliavej, er en bil ikke en absolut nødvendighed. Der er busforbindelser overalt – til alt. Magnoliavej er kendt for sine smukke gamle villaer og flotte haver, og mange af de gamle statelige huse er blevet top-moderniserede (som mit), således at vejen som helhed fremstår som en smuk enklave i optimal fred og ro midt i storbyen med omliggende forstæder. Til huset hører en skøn forhave med en dejlig solterrasse – og ligeledes en skøn stor baghave, der ligger helt ugeneret med en stor dejlig solterrasse og græsplæne, hvor evt. børn kan boltre sig. Fra baghaven findes to separate adgange til husets to plan.

Huset er som sagt indrettet og top-moderniseret i 2 plan! Home – Højbjerg har i 2013 vurderet huset til 6.8 millioner kr .(På det tidspunkt gik salg af huse og lejligheder allermest trægt !!)

Jeg viser meget gerne huset frem til seriøst interesserede efter forudgående aftale enten pr. mail (virgin717@hotmail) eller telefonisk på 0045 4228 3300. Vi kan selvfølgelig drøfte alle de aspekter, en sådan handel vil medføre, herunder økonomi og overtagelse, hvor jeg vil være meget fleksibel – f.eks. i en situation hvor køber først skal afhænde eget hus eller lejlighed indenfor fx. 6 måneder.